Licitația lucrărilor de extindere rețele de apă și canalizare în Oar și Vetiș

Poză

Licitația lucrărilor de extindere rețele de apă și canalizare în Oar și Vetiș

În 25 iunie a.c a fost publicată pe SICAP documentația pentru licitația de achiziție publică a lucrărilor de extindere a rețelei de apă potabilă și canalizare în localitățile Vetiș și Oar, lucrări în valoare estimată totală de  4,378 milioane lei cu TVA inclus. Finanțarea se va asigura din credit bancar și din veniturile proprii ale bugetului local.

Pentru acest an sunt preconizate lucrările pe străzile : Mare, Lacului, Digului, Ady Endre și Szüz Károly din Oar, respectiv  Pompierilor, Vânătorilor, Merilor, Garofiței, Irisului și Macului din Vetiș. Celelalte străzi din Vetiș urmeză să fi realziate în cursul anului viitor, funcție de resursele financiare disponibile.

Odată cu finalizarea acestor lucrări, se va asigura o acoperire cu rețele de apă și canalizare de peste de  95 % a străzilor din aceste localități.

Licitarea lucrărilor de realizare a sistemului de apă și canalizare în Decebal este pregătită de către Apaserv SA în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Satu Mare.