30.12.2023 - Demararea consultărilor publice pentru elaborarea noului Plan Urbanistic General

foto

Demararea consultărilor publice pentru elaborarea noului Plan Urbanistic General

Primăria comunei Vetiș demarează elaborarea Planului Urbanistic General (PUG) al comunei Vetiș pentru următorul deceniu. Acest lucru necesită o acţiune de colectare a opiniilor locuitorilor comunei Vetiș privind modificările aduse reglementărilor actuale prin intermediul unei consultări

În contextul demersului de informare și consultare a publicului, începând cu data de 29 decembrie pe pagina web oficială a comunei Vetiș www.vetis.ro , la rubrica ”Documente – Planul Urbanistic General Propuneri” (stânga – sus) se poate vizualiza harta GIS a intravilanului comunei, conținând toate propunerile de modificare a limitelor intravilanului și a UTR-urilor, a Regulamentelor de urbanism specifice, respetiv traseul drumului expres cu terenurile adiacente propuse pentru zone de dezvoltare economică.

În cursul lunii ianuarie se vor organiza întâlniri pentru dezbaterea publică în fiecare localitate a comunei.

Descrierea mai detailată a acțiunii poate fi consultată pe pagina www.vetis.ro , la rubrica ”Actualități – Anunțurile primarului”.

Invităm pe toți cei interesați să-și formuleze observațiile și propunerile la modificarea și actualizarea PUG-ului comunei.

Mulțumim pentru implicare !